Se Savon paikallinen

lasitus­asentajasi

Parvekelasit, terassi­lasit ja valmis­terassit Leppä­virralta

Lasituksilla tyylikäs ulko­ilmahuone taloon tai mökille – ja viihdyt vaikka vuoden ympäri!

Me Ässä Lasi Oy:ssä olemme lasitus­hommiin tykästy­neitä ammattilaisia Leppä­virralta. Olemmekin tehneet parveke­lasituksia ja terassi­lasituksia jo vuosi­kymmenten ajan. Parvekelasit, terassilasit ja nykyään myös valmiste­rassit asennetaan yhä aidolla innostuksella alaan, mottomme mukaan tietysti: hyvällä mielellä, ammatti­taidolla! 

Toimialueemme on laaja: Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppä­virta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Palvelumme

Lasitus on mahdollista tehdä monen mallisille parvekkeille ja terasseille. Pyydä meidät katsomaan kohdettasi, niin voimme esitellä vaihto­ehtoja parve­kelasi- ja terassilasi­ratkaisuiksi toiveesi mukaan. 

  • Parvekelasit
  • Terassilasit
  • Lasikatot ja -kaiteet
  • Valmis­terassit
  • Lasitus­huollot 

Ota yhteyttä »

Paikal­lista osaamista

Olemme se paikallinen, tuttu lasitus­asentajasi Leppävirran, Kuopion sekä muun Savon seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lasituksesta kerrostalo­huoneistosi parvek­keelle tai terassille rivitaloon, omakotitaloon, mökille tai minne vaan lasitusta kaipaatkaan. Käytössämme on kotimainen, erittäin laadukas COVER-lasitus­jär­jestelmä. Saatavilla myös rahoitus!