Parvekelasitus – Leppävirta, Kuopio, muu Savo

Kesähuone, kasvikeidas, lepotila tai vaikka joogahuone, lasitettu parveke muuntuu moneen makuun

Parveke löytyy, mutta lasitus puuttuu? Lasittamalla parvekkeesta on mahdollisuus tehdä vaikka mitä! Kestävän lasituksen suojassa ei vesisade vihmo, roskia kerry lattialle ja kalusteet kastu. Parvekkeesta voit sisustaa huoneen, jossa teet vaikka aamuisen aurinko­tervehdyksen ja lueskelet lepotuolissa kirjaa. Ympäri vuoden!

Kun on parveke­lasituksen aika, luotettava lasitus­asentajasi Savossa on Ässä Lasi. Toimialueemme on laaja: Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppä­virta, Varkaus, Pieksämäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savonlinna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi. 

Edustamme kotimaista COVER-parveke­lasitus­järjestelmää, jolla voidaan asentaa helppokäyt­töiset lasitukset monen muotoisille parvekkeille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy lasituksista lisää »

Avaa ja sulje sujuvasti säätilan mukaan

COVER-järjestelmät ovat mainioita lasituksia pienillekin parvekkeille, sillä voit liu'ttaa lasit sivuille avaamalla lasituksen toisesta päästä. Voit myös jättää lasituksen keskelle vapaan aukon lasituksen avaamalla. Näin pääset palvomaan aurinkoa helposti, päästät vii­lentävän tuulen sisään tai suljet lasit sitä vastoin kurjan kelin yllät­täessä. 

Parveke­lasitusten lisäksi saatavilla on COVER:in lasinen kaidejär­jestelmä, joka toimii itse­näisenä kaide­kokonaisuutena tai yhdessä COVER-lasitus­järjestelmän kanssa. Kaide on todella esteet­tinen ratkaisu ja suoja myös terassi­lle. Kaiteita teemme niin ikään kattavasti Kuopion ja muun Savon alueella. Kysy meiltä myös parvekelasien huoltoa!

Ota yhteyttä »