Terassilasitus – Leppävirta, Kuopio, muu Savo

Lasitus muuntaa terassin talon viihtyisäksi lisähuoneeksi pihan puolelle

Jos haluisit aloittaa päiväsi aamu­kahveilla terassilla tai perin­teisiisi kuuluvat keskikesän grillijuhlat, lasitetulla terassilla sää ei tule takuulla tielle! Terassi­lasitus laajentaa tilat pihalle myös lasten turvallisia leikkejä ja lemmikkien oleskelua ajatellen. Kun terassille hankitaan vielä lämmittimet ja termomatto, on paikka valmis ympäri­vuotiseen viihtymiseen.

Me lasitamme terassit alueella Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Piek­sämäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savonlinna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi. 

Olemme myös parveke­lasitusten kokenut konkari, ja tarjoammepa valmis­terassitkin, jos terassi pihaltasi vielä puuttuu. Kysy lisää tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella!

Kysy lisää lasituksista »

COVER-terassi­lasitusjär­jestelmä lähes kaikkiin terassi­toiveisiin

Käytös­sämme on kotimainen, pysty­puitteeton tai pysty­puitteellinen COVER-terassi­lasitus­järjestelmä, jonka laseja on helppo käyttää ja joka myös kestää vaihtelevat säät pakkasesta helteeseen. Lasit sopivat lähes kaikille terasseille luoden tilasta valoisan ja ilmavan maisema­huoneen. 

Terassille voidaan asentaa myös tyylikäs lasinen COVER-kaidejär­jestelmä itsenäiseksi kaide­kokonai­suudeksi tai osaksi COVER-terassi­lasitusta. 

Jutellaan toiveistasi! Meiltä voit tilata myös lasitusten huollot Kuopion ja muun Savon seudulla. Tarjoamme rahoitus­mahdollisuuden terassi­lasituksiin.

Ota yhteyttä »