Valmisterassit – Leppävirta, Kuopio, muu Savo

Täysin valmis lasitettu terassi, jossa nautit olostasi suvesta syksyyn ja paukku­pakkasiin

Jos kotipihalta tai kesä­mökiltä uupuu terassi, olet nyt oikeassa paikassa! Me Ässä Lasissa tarjoamme sinulle helpon ja laadukkaan valmis­terassi-ratkaisun, joka sisältää kaikki tuotteet ja rakentamisen, Leppä­virralta Kuopioon ja muualle Savoon. 

Lasitettu terassi on hankinta, johon et voi olla ihastumatta. Sisusta ja varustele terassi esimerkiksi vuodenaikojen mukaan, ja nautit olostasi kesästä syys­myräköihin sekä talven kylmiin tunnelmal­lisessa suojassa, maisemia ja vaikka tähtitaivasta katsellen. Ehkä käytät terassia myös juhannus­juhliin tai pikkujoulujen glögihetkiin. Sinun terassisi, sinun tapasi! 

Palvelemme alueilla Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppä­virta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savonlinna, Sulkava, Juva ja Kangas­niemi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Avaimet käteen -tyylillä se rakentuu

  • Suunnittelemme tontillesi ja taloosi sopivan terassin
  • Teemme tarvittaessa maan­muokkaukset, pohjatyöt ja perus­tukset
  • Lasituksiin laitamme pysty­puitteellista tai pysty­puitteetonta lasitusta
  • Asennamme pellitykset ja sade­vesijär­jestelmät
  • Asennamme myös halutessasi termomatot ja tarjoamme terassi­lämmittimet

Valmisterassi räätälöidään toiveidesi mukaan. Muistathan, että jos sinulla on jo terassi, saat meiltä terassi­lasitukset laajasti Kuopion ja muun Savon seudulla. Saatavilla kauttamme myös rahoitus!

Ota yhteyttä »